0492 54 21 14 info@mijnladderlift.be
Hoeveel kost het huren van een ladderlift?

Prijs verhuislift huren: hoeveel kost een ladderlift huren?

In sommige gevallen is het huren van een verhuislift de beste optie om de verhuizing veilig te laten verlopen. De lift wordt gebruikt om lichte, onhandige, zware of bewegende voorwerpen naar de begane grond te brengen. Veel stukken zijn niet of moeilijk uit elkaar te halen en zijn erg zwaar en kunnen niet via de trap naar beneden. Denk maar aan het verhuizen van een tv, zware piano, een droger, wasmachine of een serie zware verhuisdozen of kasten. Als u in een appartement woont, is zelfs het verplaatsen van kleine onderdelen een lastige klus vanwege het grote aantal trappen. Een lift huren is dan de beste en snelste optie.

Welke soorten verhuisliften kunt u huren?

Het type verhuislift hangt grotendeels af waarvoor deze gebruikt gaat worden en op welke verdieping u woont. Wilt u alleen een dakpan of enkele verhuisdozen verplaatsen, dan kunt u een demontabele ladderlift huren. Woont u hoger dan de 3e verdieping en wilt u meubels verplaatsen? Dan kunt u het beste een meubellift met bediening huren. Woont u hoger dan de 7e verdieping, dan kunt u het beste een ladderwagen huren met een platform, inclusief bediening.

Elektrische ladderlift / meubellift op aanhanger

Dergelijke liften zijn te huur voor normale verhuizingen en te huur in de betere verhuurcentra. U dient de lift zelf op te halen en deze vervolgens zelf te installeren. Ze zijn verkrijgbaar als demontabele ladderlift of als verhuislift op een aanhanger waar u ze in 1 stuk kan verplaatsen. De demontabele ladderliften zijn bijzonder geschikt voor dakwerkzaamheden en voor algemene bouwwerkzaamheden, terwijl de meubellift met aanhanger een groot platform heeft om grotere stukken op te plaatsen. Houdt er ook rekening mee dat dergelijke liften alleen geschikt zijn voor het overbruggen van maximaal drie verdiepingen. U kunt dergelijke doe-het-zelf verhuisliften huren voor een dag, weekend, week of maand. U kunt deze liften huren vanaf € 90/dag. U dient altijd met 2 personen te zijn om de lift te monteren en gebruiken.

Meubellift zonder of met bediening

Dergelijke liften zijn ideaal voor verhuisdozen en meubels. Ze worden geleverd op een aanhanger en hebben een groot platform waarop u gemakkelijk en veilig materiaal kunt plaatsen. U kunt dergelijke liften gebruiken tot maximaal de 6e verdieping. Vanaf de 3e verdieping dient u een verhuislift met service te nemen. U huurt deze liften met 1 operator voor een prijs vanaf €50/uur. Wilt u 2 servers gebruiken, dan betaalt u gemiddeld €90 – €130/uur.

Ladderwagen met bediening

Tot slot kunt u voor verhuizingen van de 7e verdieping tot en met de 14e verdieping een ladderwagen met service huren. Hiervoor moet u rekenen op kosten vanaf € 150/uur. Meestal zijn er 2 operators/verhuizers bij de prijs inbegrepen, dit om verhuizen op grote hoogte veilig te maken.

Hoe lang moet u een verhuislift huren?

Hoe lang u de lift nodig heeft, hangt grotendeels af van de hoeveelheid verplaatsend materiaal, uw voorbereiding en de capaciteit van de verhuislift. Als u alles netjes inpakt en gebruik maakt van handige verhuisdozen, gaat de verhuizing een stuk sneller.

Voor meer info zie Alles wat u moet weten over ladderlift huren in Antwerpen

Ook het aantal mensen, helpers of bedieners die u op de verhuisdag helpen spelen een rol. U heeft bijvoorbeeld iemand nodig om het bewegende materiaal op het platform van de lift te plaatsen en iemand om de lift te bedienen.

Ook het aantal te overbruggen verdiepingen speelt een rol. Woont u op de 7e verdieping van een appartementencomplex, dan gaat de verhuizing langzamer dan voor iemand die op de 2e verdieping woont. Ten slotte is ook de grootte van de verhuiswagen van belang. Kiest u ervoor om alles in één keer te verhuizen of huurt u een kleine verhuiswagen en rijdt u een aantal keer heen en weer? Een te kleine verhuiswagen is goedkoper, maar zorgt voor meer tijdverlies.