0492 54 21 14 info@mijnladderlift.be

Onze tarieven voor ladderlift Antwerpen

Wij werken te allen tijde met vaste uurtarieven. Als u bij ons een ladderlift huurt, komt deze altijd inclusief met een vakkundige liftoperator die met u meedenkt, meehelpt met laden en lossen en enthousiast te werk gaat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tarieven – Ladderlift Antwerpen 50 euro

Wij rekenen een standaardtarief van € 50,-(excl. btw) per uur. Hierbij krijgt u een ervaren operator en een ladderlift op locatie. Voor iedere extra dienstverlener vragen wij € 30,-(excl. btw) per uur meer. Hieronder een duidelijk overzicht:

Prijzen
€ 50,- (excl. btw) per uur

operator en ladderlift

€ 80,-(excl. btw) per uur

operator, ladderlift en 1 medewerker

€ 110,-(excl. btw) per uur

operator, ladderlift en 2 medewerkers

€ 140,-(excl. btw) per uur

operator, ladderlift en 3 medewerkers

Onze werkhouding

Professioneel en rustig

Wij zullen altijd rustig blijven, meedenken en u verder assisteren met mogelijke problemen. Dankzij onze expertise en professionele werkhouding weten wij met iedere situatie raad.

Betaalbare service

Wij vinden dat ladderliften voor iedereen beschikbaar moet kunnen zijn. Onze competitieve prijzen zorgen ervoor dat ook mensen met een minder inkomen gebruik kunnen maken van onze dienst.

Veilig en efficient

We zorgen voor een veilige, efficiënte werkhouding. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk uw spullen wilt verplaatsen, en waar mogelijk komen we direct ter plaatse. Veiligheid staat hierbij op nummer 1.

Punctueel en communicatief

Uw tijd is kostbaar. We doen er alles aan om altijd op tijd te zijn, en proberen u te informeren als we later komen of ergens vaststaan. Wij waarderen een open lijn van communicatie.

Lees meer over ons.

Contactgegevens

0492 54 21 14
info@mijnladderlift.be

Openingsuren

07.00 - 22.00 op werkdagen

07.00 - 20.00 op weekend en feestdagen

Ons kantoor

Sint-Bernardsesteenweg 229

2020 Antwerpen

Stuur ons een e-mail

14 + 5 =